Keresés
Címkefelhö
Közösség
Szerkesztöség
Bunkóczy Péter
209-422-180
info@onlinetuning.hu

TOPLISTA - Nekünk szól - a legnagyobb hírportál

II. Tuning találkozó, Miskolc

Egy újabb hétvégi tuning találkozón vagyunk túl ami Miskolcon, az egyetemi körcsarnok területén lett megrendezve. Szerencsére az időjárás kegyeibe fogadott minket és egész napos napsütéssel ajándékozott meg. A leégést úgy lehetett elkerülni, ha bementünk a körcsarnokba és közben szemügyre vettük a bent kiállított verdákat, vagy behúzódtunk a Design Tuning sátra alá, ahonnan ráláttunk Csoma Robi 650 lóerős Nissan Skyline-jára :-) és jól éreztük magunkat. A kinti zöld területen is és bent is találtunk autó csemegéket. Bent a letisztult designnal rendelkező de teljesen átépített turbó feltöltős Vento vitte a prímet. Láthattunk még limuzint, luxusautókat, versenyautókat a csarnokon kívül és belül egyaránt. Találtunk egy óriás sörsátrat a nagyszínpad mellett ahol marha hideg volt a sör :-)

A színpadon szemügyre vehettük A Danó Angyalai show-t egy sexy táncos tűzzsonglőr bemutatót, háttérben a Főnix Tűzsonglőr és Akrobata Csoporttal.Szárvendégként Király L. Norbi volt felkonferálva, de mi nem néztük meg…?Volt a szokásos hangminőség verseny zene mániásoknak, láthattunk volna szexi autómosást is de erről lekéstünk, mert képviseltettük magunkat a mobil chip tuning transporterünkkel és pont akkor elégítettük ki az érdeklődők óriási hadát. :-) A gyerekek is találhattak elfoglaltságot, volt tuning autó rajzverseny és RC-autó versenyt is rendeztek, ahol a gyerekeken kívül a felnőttek is bénázhattak távirányítású autó vezetésben!

A II. AUTOFESZT-en sem volt hiány égett gumiszagban. Találkoztunk Malárcsik “Greez” Gabival, Polgár”Drifter” Zolival, és Porkoláb Péterrel valamint Szigeti Lászlóval. Vendég volt BECMAN, aki Hot Rod Madness Showjával sokolta :-) a nézőket.Az este zárása a Rockyban a Night Angels AFTERPARTY volt, ahol Danó Angyalai még mindig tűzben voltak, és folytatták a SHOW-t!
Alapvetően megint jól éreztük magunkat, csak a színpad szerencsésebb elhelyezésével többet halottunk és láttunk volna a rendezvényekből, mert mi lusták voltunk odamenni…meg persze lefoglaltak az igényes, profi chip tuningra vágyók a kérdés áradataikkal.
Legközelebb kazincbarcikai tuningtalálkozóról mondunk majd népítéletet 2011 augusztus 13-a után.

Peace.

Hozzászólás

Kategóriák
Partnerek
  • BP Tuning
  • Design Tuning
Galéria